1. זה בריא יותר
אחת הסיבות לכך שמומלץ להשתמש במכשירי גלידה תוצרת בית היא כי לא רק שהגלידה שתכין במכונה שלך תהיה הרבה יותר בריאה מהדברים שאתה קונה בחנות, היא גם תהיה הרבה יותר בריאה מה”ללא נטייה”. מתכוני גלידה כל כך פופולריים בימינו.
גלידות שנרכשו בחנות מלאות לרוב בחומרים משמרים שלא תזדקקו להם בגלידה תוצרת בית. הם גם מלאים בסוכר. סוכר חשוב בגלידה. אבל אתה באמת לא צריך כמו שהם שמים בגלידה מסחרית.
מתכוני גלידה ללא תנועות הם נהדרים כי הם סופר מהירים וקלים להכנה. אבל כדי לעבוד בלי מכונה הם צריכים להיות מלאים בשומן. אחרת לא הייתם יכולים להקציף אוויר לתוכם לפני שהקפיאו אותם. ושוב הם עשירים בסוכר, שכן זה גם עוזר למרקם כשאין מכונה מעורבת.
עם מכונת גלידה מתאימה תוכלו להפחית את הסוכר והשומן ועדיין להגיע לתוצאות ממש מעולות.
2. זה טעים יותר
כן, בגלל שיש לך שליטה מלאה על המרכיבים אתה יכול להכין גלידה בדיוק כמו שהיא. עם כל המרכיבים והטעמים שבא לכם. כולל אלה שלעולם לא תמצאו בחנות!
גלידה טרייה חלקה יותר וטעימה גם טריה יותר. ומכיוון שאתה לא נאלץ להשתמש ברמות לא בריאות של שומן כפי שהיית עושה ללא גלידות נטישה, הטעמים יכולים להגיע חזקים יותר ובהירים יותר.
בקיצור, מכונת גלידה נותנת לך הרבה יותר שליטה על הטעם של הגלידה שלך, כך שהיא מאפשרת לך להכין בדיוק מה שאתה רוצה, בדיוק איך שאתה אוהב. לא תוכל לעשות זאת ללא מכונה ייעודית.
3. סורבה, סלושי, מרגריטה קפואה
למרות השם, למרות בלנדרים מומלצים למתכונים האלה, יצרנית גלידה אינה מוגבלת רק לגלידה. אתה יכול להכין גם מגוון שלם של פינוקים קפואים אחרים, כולל סורבה ללא חלב, כל מיני משקאות סלושי וקוקטיילים קפואים.
מה שבטוח: אפשר להכין סורבה וגרניטות בלי מכונת גלידה. אבל זה באמת גוזל זמן וקשה והתוצאות תמיד יהיו נחותות מאלו שיוצרות במכונת גלידה מתאימה.
4. זה חסכוני!
אם אתה אוכל הרבה גלידה, אתה הולך לחסוך כמות עצומה של כסף על ידי הכנת גלידה בעצמך. במיוחד כאשר אתה מחשיב שאחת המכונות הטובות ביותר זמינה בפחות מ-$45 ותחזיק מעמד לכל החיים, ולכן היא לא רק תעזור לך לחסוך אלא היא גם יכולה לתת לך רעיונות לגבי איך להרוויח כסף על ידי מכירת גלידות תוצרת בית.
5. להיפטר מהחלב
עם יותר ויותר אנשים שרוצים לצמצם את צריכת מוצרי החלב שלהם, או אפילו להפסיק הכל ביחד, גלידות ללא חלב הופכות יותר ויותר פופולריות. אבל עדיין אין יותר מדי אפשרויות הגונות בחנויות.
ליצרן גלידה לא אכפת אם אתה משתמש במוצרי חלב או לא! חלב קוקוס, חלב קשיו, חלב שיבולת שועל [1]. עם המתכון הנכון, כמעט כל חלב שאינו חלבי ניתן להקציף פינוק במכונת גלידה.
6. השתמשו בפירות בשלים מדי
גלידת הפירות הטובה ביותר עשויה עם פירות שבעצם בשלים מדי. בשלה מכדי לאכול לבד בכל מקרה. בדרך כלל אתה עלול בסופו של דבר לזרוק את הפרי הזה. אבל עם מכונת גלידה אתה יכול להקפיץ אותה לבסיס קרמי והואילה, יש לך כמה מהגלידה הכי טובה שתטעמי אי פעם!